Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
539,90 RON * 598,90 RON * (9,85% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 15 pentru Windows este un software puternic de virtualizare Desktop care vă permite să rulați mai multe sisteme de operare pe un singur computer. Este ideală pentru dezvoltatorii de software, testeri și profesioniștii IT care trebuie să ruleze mai multe sisteme de operare pe stațiile lor de lucru. VMware Workstation Pro 15 acceptă peste 200 de sisteme de operare, inclusiv cele mai recente Windows 10 și macOS Mojave. De asemenea, include caracteristici precum modul Unity, care vă permite să lucrați fără probleme între diferite sisteme de operare. Cu VMware Workstation Pro 15, puteți crea și rula cu ușurință mașini virtuale cu cele mai înalte niveluri de performanță și fiabilitate.

În calitate de client al VMware Workstation Pro 15 pentru Windows, sunt foarte mulțumit de performanța și caracteristicile acestui software. Capacitatea de a rula mai multe mașini virtuale simultan pe computerul meu este extrem de valoroasă pentru mine, deoarece îmi permite să testez diferite configurații software fără a afecta sistemul de operare principal. În plus, suportul grafic de înaltă rezoluție din VMware Workstation Pro 15 îmi permite să rulez aplicații grafice în mașini virtuale cu performanțe aproape native. În general, sunt foarte mulțumit de acest software și l-aș recomanda și altora.

VMware Workstation Pro 15 are multe caracteristici deosebite care îl fac o alegere excelentă pentru clienții ca mine. Prima și cea mai importantă este capacitatea de a rula simultan mai multe mașini virtuale. Acest lucru îmi permite să încerc noi configurații de software fără a risca deteriorarea sau pierderea de date în cazul instalării sistemului de operare principal. În plus, suportul pentru grafică de înaltă rezoluție asigură funcționarea fără probleme a aplicațiilor grafice, chiar și atunci când rulează într-o mașină virtuală. În cele din urmă, VMware Workstation Pro interfața intuitivă a utilizatorului facilitează crearea și gestionarea mașinilor virtuale, chiar și pentru utilizatorii neexperimentați."

În concluzie, cred că VMware Workstation Pro 15 este un software excelent, care oferă o valoare bună pentru prețul său. Dacă sunteți în căutarea unui instrument puternic, dar ușor de utilizat pentru a rula mai multe mașini virtuale pe computerul dumneavoastră, vă recomand să încercați VMware Workstation Pro .

 

Alte linkuri către "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
13 iul. 2023

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

13 iul. 2023

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

13 iul. 2023

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

13 iul. 2023

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii