Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - software-ul dovedit pentru utilizatorii de afaceri Office 2019 pentru macOs este cea mai recentă versiune a software-ului dovedit de Microsoft pentru o muncă productivă - cu programe puternice și...
434,90 RON *

Office 2019 pentru Mac: Software-ul office de încredere pentru utilizatorii Apple

În categoria Office 2019 pentru Mac, vă prezentăm cea mai recentă versiune a software-ului de birotică testat de Microsoft, care a fost dezvoltat special pentru sistemele de operare Mac. Acest articol oferă o prezentare completă a Office 2019 pentru Mac și vă arată de ce această suită este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Mac care au nevoie de aplicații de birou puternice.

Ce oferă Office 2019 pentru Mac?

Aplicații familiare în formă de top

Office 2019 pentru Mac include aplicații de încredere precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook în cea mai bună formă. Aceste aplicații au fost optimizate special pentru platforma Mac și oferă o experiență de utilizare fără cusur.

Nu este necesar niciun abonament

Una dintre cele mai semnificative caracteristici ale Office 2019 pentru Mac este că nu trebuie să plătiți un abonament lunar. Achiziționați software-ul o singură dată și îl utilizați permanent.

Performanță și stabilitate îmbunătățite

Office 2019 pentru Mac oferă performanță și stabilitate îmbunătățite. Aplicațiile rulează fără probleme și oferă un mediu de lucru consistent.

De ce să alegeți Office 2019 pentru Mac?

Integrare perfectă în mediul Mac

Office 2019 pentru Mac se integrează perfect în mediul Mac și utilizează caracteristici specifice Mac. Interfața cu utilizatorul este intuitivă și ușor de utilizat

Control maxim al protecției datelor

Cu Office 2019 pentru Mac, păstrați controlul deplin asupra datelor dvs. deoarece nu trebuie să vă bazați pe stocarea în cloud. Fișierele dvs. rămân în siguranță pe Mac.

Asistență și actualizări continue

Microsoft oferă asistență și actualizări continue pentru Office 2019 pentru Mac pentru a se asigura că software-ul funcționează fără probleme și rămâne sigur.

Concluzie

Office 2019 pentru Mac este soluția software de birou ideală pentru utilizatorii de Mac care au nevoie de aplicații puternice și familiare. Cu performanțe îmbunătățite, stabilitate și integrare perfectă în mediul Mac, Office 2019 pentru Mac oferă o soluție de primă clasă pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau creativ, Office 2019 pentru Mac vă permite să creați în mod eficient documente, prezentări și foi de calcul pe computerul dumneavoastră Mac. Investiți în Office 2019 pentru Mac pentru a beneficia de numeroasele avantaje ale acestui software de birou fiabil și ușor de utilizat. Păstrați controlul deplin asupra datelor dvs. și accesați aplicațiile cunoscute pentru a vă optimiza fluxurile de lucru și pentru a lucra mai eficient.

Categorii