Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Microsoft Office Standard 2021 pentru Mac MS Office 2021 Standard pentru Mac este în prezent cea mai recentă ediție a software-ului Microsoft Office pentru computerele Apple, care este disponibil și ca download. Astfel, utilizatorii...
797,90 RON *

Office 2021 pentru Mac: Software-ul office puternic pentru utilizatorii Apple

În categoria Office 2021 pentru Mac, vă prezentăm cea mai recentă versiune a software-ului de birou dovedit al Microsoft pentru sistemele de operare Mac. Acest articol oferă o prezentare cuprinzătoare a Office 2021 pentru Mac și vă arată de ce această suită este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Mac care caută aplicații de birou puternice.

Ce oferă Office 2021 pentru Mac?

Aplicații familiare în formă de top

Office 2021 pentru Mac include aplicații dovedite, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook, în cea mai bună formă. Aceste aplicații au fost optimizate special pentru platforma Mac și oferă o experiență de utilizare fără cusur.

Noi caracteristici și îmbunătățiri

Cu Office 2021 pentru Mac, aveți acces la noi caracteristici și îmbunătățiri care vă vor spori productivitatea. De la funcții de prezentare îmbunătățite până la analize de date îmbunătățite - Office 2021 pentru Mac oferă numeroase inovații.

De ce să alegeți Office 2021 pentru Mac?

Integrare perfectă în mediul Mac

Office 2021 pentru Mac este conceput pentru a se integra fără probleme în mediul Mac. Aplicațiile se adaptează vizual și utilizează funcții specifice Mac.

Nu este necesar niciun abonament

Spre deosebire de abonamentele Office, nu trebuie să plătiți o taxă lunară recurentă pentru Office 2021 pentru Mac. Achiziționați software-ul o singură dată și îl utilizați permanent.

Control maxim al protecției datelor

Cu Office 2021 pentru Mac, aveți control total asupra datelor dvs. deoarece nu trebuie să vă bazați pe stocarea în cloud. Fișierele dvs. rămân în siguranță pe Mac.

Concluzie

Office 2021 pentru Mac este soluția software de birou ideală pentru utilizatorii de Mac care au nevoie de aplicații puternice și familiare. Cu funcții noi, performanțe îmbunătățite și integrare perfectă în mediul Mac, Office 2021 pentru Mac oferă cea mai bună soluție din clasa sa pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau creativ, Office 2021 pentru Mac vă permite să creați în mod eficient documente, prezentări și foi de calcul pe computerul dumneavoastră Mac. Investiți în Office 2021 pentru Mac pentru a beneficia de numeroasele avantaje ale acestui software de birou puternic și ușor de utilizat. Stimulați-vă productivitatea și păstrați controlul deplin asupra datelor dvs. în timp ce accesați aplicații familiare și îmbunătățite.

Categorii