Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Licențiați-vă convenabil Windows Server 2019 Standard Edition cu un pachet de 16-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 acoperă deja opțiunile tipice de implementare a...
1.602,90 RON *
2 de la 2

Microsoft Windows Server: Sistemul de operare pentru rețele profesionale

Introducere în Windows Server

Microsoft Windows Server este un sistem de operare special conceput pentru a fi utilizat pe servere. Fiind o soluție robustă și scalabilă, acesta sprijină companiile de toate dimensiunile în gestionarea mediilor de rețea, a bazelor de date, a aplicațiilor și multe altele. Windows Server constituie platforma pentru numeroase aplicații critice de afaceri și oferă o gamă largă de servicii care sporesc productivitatea și securitatea în sectorul IT.

Ce face ca Windows Server să fie special?

Windows Server este cunoscut pentru ușurința de utilizare, securitate și compatibilitate cu o gamă largă de aplicații. Datorită funcțiilor de virtualizare integrate, instrumentelor de gestionare puternice și integrării strânse cu platforma cloud Microsoft Azure, acesta reprezintă o coloană vertebrală versatilă pentru numeroase infrastructuri IT.

Funcțiile de bază ale Windows Server

Active Directory

Una dintre funcțiile de bază ale Windows Server este Active Directory (AD), care servește ca instrument central pentru gestionarea și autentificarea utilizatorilor. Acesta permite administratorilor să gestioneze conturile și grupurile de utilizatori și să aplice politici în întreaga rețea.

Politici de grup

Politicile de grup din AD ajută la configurarea setărilor și autorizațiilor pentru utilizatori și computere în cadrul rețelei, permițând un control fin asupra mediului IT.

Servicii de actualizare Windows Server (WSUS)

WSUS este o caracteristică importantă pentru întreținerea Windows Server. Aceasta permite administratorilor să gestioneze actualizările produselor Microsoft și să le distribuie în siguranță către serverele și stațiile de lucru din rețea.

Gestionarea securității

Prin gestionarea centralizată a actualizărilor cu ajutorul WSUS, se pot elimina rapid lacunele de securitate și se poate garanta integritatea mediului de servere.

Securitate și fiabilitate

Funcții de securitate

Windows Server oferă funcții de securitate complete, cum ar fi detectarea avansată a amenințărilor, gestionarea securizată a identității și protecția accesului. Aceste măsuri protejează împotriva atacurilor externe și a breșelor de securitate interne.

Windows Defender

Antivirusul integrat Windows Defender și detectarea avansată a amenințărilor ajută la protejarea serverului împotriva programelor malware și a altor amenințări.

Viitorul cu Windows Server

Tehnologii hibride și tehnologii cloud

Odată cu trecerea tot mai frecventă de la infrastructurile locale la cloud, Windows Server oferă soluții pentru mediile hibride care conectează serverele locale cu serviciile cloud, cum ar fi Azure.

Integrarea cu Azure

Serviciile Azure extind funcționalitatea Windows Server, de exemplu prin furnizarea de soluții de backup sau servicii de analiză avansată. Acest lucru permite companiilor să reacționeze în mod flexibil și dinamic la schimbările de pe piață.

Windows Server rămâne un pilon de bază în lumea IT, oferind stabilitate, securitate și scalabilitate. Acest text oferă o perspectivă ușor de înțeles asupra diverselor funcții ale Windows Server și a importanței sale pentru rețelele companiilor moderne.

Categorii