Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition oferă organizațiilor mai mari o versiune mai nouă și puternică a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft, care combină toate capacitățile critice...
33.216,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise este cea mai cuprinzătoare versiune nouă a platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor toate funcțiile de baze de date...
46.944,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și...
12.251,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard de la Microsoft este cea mai recentă versiune a acestei platforme de date relaționale de încredere, care oferă utilizatorilor toate funcțiile necesare de baze de date și de...
3.068,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition face parte din cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a datelor relaționale de la Microsoft; acesta combină toate funcțiile importante de baze de date,...
2.183,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core este, în prezent, cea mai actuală versiune a platformei de date relaționale de încredere a Microsoft, utilizată la nivel mondial, deoarece oferă toate...
9.111,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core este în prezent cea mai cuprinzătoare și actualizată versiune a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft; aceasta oferă toate funcțiile...
36.231,90 RON *
2 de la 2

Microsoft SQL Server: Pilonul central al managementului modern al datelor

Prezentare generală a Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server este un sistem complet și integrat de gestionare a datelor care permite organizațiilor să stocheze, să recupereze și să analizeze datele în mod eficient. Fiind un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS), acesta oferă o platformă pentru gestionarea aplicațiilor de baze de date la diferite niveluri de mărime a organizației.

Importanța SQL Server

SQL Server este cunoscut pentru performanțele, scalabilitatea și caracteristicile sale de securitate. Acesta suportă aplicații de procesare tranzacțională, de business intelligence (BI) și de analiză în mediile bazate pe cloud și în mediile locale.

Caracteristicile principale ale Microsoft SQL Server

Performanță și scalabilitate

SQL Server este cunoscut pentru performanțele sale ridicate și suportă sisteme de întreprinderi mici și mari. Oferă caracteristici avansate, cum ar fi tehnologia in-memory și indexurile columnstore, care permit procesarea unor cantități mari de date și răspunsuri rapide la interogări.

Procesarea avansată a interogărilor

Datorită funcției Advanced Query Processing, SQL Server poate efectua operații complexe de date cu optimizări pentru cea mai bună performanță de execuție.

Securitate și conformitate

Microsoft pune un accent deosebit pe securitate, iar SQL Server reflectă acest lucru cu o varietate de caracteristici de securitate, cum ar fi criptarea, securitatea la nivel de rând și opțiuni de autentificare robuste.

Caracteristici de protecție a datelor

Cu Transparent Data Encryption și Always Encrypted, SQL Server oferă mecanisme de securitate care protejează datele sensibile atât în repaus, cât și în tranzit.

Integrare Business Intelligence

SQL Server oferă o integrare BI profundă care permite luarea deciziilor bazate pe date, totul în cadrul aceluiași mediu de gestionare.

Servicii de raportare SQL Server (SSRS)

SSRS este o parte integrantă a SQL Server care susține raportarea și analiza pentru a ajuta organizațiile să obțină o mai bună înțelegere a datelor lor.

SQL Server în utilizare

Flexibilitate prin intermediul diferitelor ediții

SQL Server este disponibil în diferite ediții, de la Express pentru aplicații ușoare până la Enterprise pentru aplicații extinse și strategice de întreprindere.

Integrare în cloud

Prin posibilitatea de a utiliza SQL Server în cloud cu Azure SQL, Microsoft oferă o integrare perfectă care permite flexibilitate și scalabilitate pentru organizații de toate dimensiunile.

Microsoft SQL Server rămâne o piatră de temelie în lumea gestionării și analizei datelor, stimulând în mod constant inovația, menținând în același timp un mediu familiar și fiabil. Acest text de categorie este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați o mai bună înțelegere a importanței SQL Server și a modului în care acesta poate ajuta organizația dumneavoastră să își gestioneze datele.

Categorii