Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition face parte din cea mai recentă versiune a sistemului de gestionare a datelor relaționale de la Microsoft; acesta combină toate funcțiile importante de baze de date,...
2.183,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Ediția SQL Server 2019 Standard 2-Core este, în prezent, cea mai actuală versiune a platformei de date relaționale de încredere a Microsoft, utilizată la nivel mondial, deoarece oferă toate...
9.111,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Ediția SQL Server 2019 Enterprise 2-Core este în prezent cea mai cuprinzătoare și actualizată versiune a platformei de date relaționale dovedite a Microsoft; aceasta oferă toate funcțiile...
36.231,90 RON *

Introducere în Microsoft SQL Server 2019

Ce este Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 este o soluție cuprinzătoare și puternică de gestionare a datelor care permite organizațiilor de toate dimensiunile să stocheze, să gestioneze și să analizeze informații critice. Fiind un sistem avansat de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS), acesta oferă tehnologia necesară pentru a lua decizii bazate pe date și pentru a optimiza procesele de afaceri.

Componentele de bază ale SQL Server 2019

SQL Server 2019 este echipat cu o varietate de caracteristici care îmbunătățesc procesarea datelor, inclusiv mecanisme de securitate îmbunătățite, performanță și disponibilitate îmbunătățite și capacități inovatoare de analiză a datelor.

Principalele caracteristici ale SQL Server 2019

Cluster de date mari

O caracteristică remarcabilă a SQL Server 2019 este introducerea Big Data Cluster. Acestea fac posibilă procesarea și analiza unor volume mari de date structurate și nestructurate, transformând SQL Server într-o platformă de date cuprinzătoare.

Procesarea și analiza datelor

Cu ajutorul clusterelor de date mari, utilizatorii pot aplica inteligența artificială (AI) și învățarea automată direct în baza de date pentru a obține analize avansate și informații în timp real.

Securitate și conformitate îmbunătățite

Criptare transparentă a datelor

Extensia Transparent Data Encryption (TDE) oferă acum, de asemenea, suport pentru enclave securizate, oferind protecție suplimentară pentru datele sensibile împotriva accesului neautorizat.

Performanță îmbunătățită

Procesarea inteligentă a interogărilor

SQL Server 2019 introduce Intelligent Query Processing, o funcție care optimizează automat performanța interogărilor bazei de date fără a fi nevoie de intervenție manuală.

Scenarii de aplicații pentru SQL Server 2019

Suport pentru aplicații moderne

Dezvoltatorii beneficiază de posibilitățile extinse de a susține aplicații moderne cu SQL Server 2019, în special prin integrarea cu alte produse și servicii Microsoft, cum ar fi Azure.

Dezvoltare în mai multe limbi și pe mai multe platforme

Cu suport pentru limbaje precum Python și R și cu posibilitatea de a rula SQL Server pe Linux și containere Docker, SQL Server 2019 este o platformă versatilă pentru dezvoltatorii dintr-o gamă largă de medii.

Informații de afaceri și analiză

SQL Server 2019 îmbunătățește capacitățile BI prin integrarea SQL Server Analysis Services, permițând organizațiilor să efectueze analize complexe de date și să creeze rapoarte semnificative.

Integrare Data Lake

Integrarea cu Hadoop Data Lake permite SQL Server 2019 să efectueze analize de date mari, oferind o perspectivă mai largă asupra datelor de afaceri.

SQL Server 2019 oferă organizațiilor o platformă de date robustă, scalabilă și sigură, pregătită pentru provocările și cerințele lumii actuale bazate pe date. Cu funcțiile sale avansate și flexibilitatea sa, ajută organizațiile să își maximizeze valoarea prin gestionarea eficientă a datelor.

Categorii