Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Completați-vă nevoile de licențiere pentru Windows Server 2022 Datacenter cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Datacenter a Windows Server 2022 este special concepută pentru...
1.734,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - securitate sporită pentru rețelele mari Windows Server 2022 Datacenter este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft, destinat în special companiilor mari. Această versiune a...
14.422,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Suplimentați în mod flexibil cerințele de licență pentru Windows Server 2022 Standard cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2022 a fost dezvoltată în special...
322,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - securitate sporită pentru rețele Windows Server 2022 Standard este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft. Acesta se bazează pe Windows 10 și oferă și mai multă securitate și...
2.567,90 RON *

Microsoft Windows Server 2022: Inovația întâlnește securitatea

Descoperiți Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 este cea mai recentă generație a sistemului de operare pentru servere de la Microsoft, oferind soluții de infrastructură de ultimă generație pentru organizații de toate dimensiunile. Acesta se bazează pe punctele forte dovedite ale predecesorilor săi și integrează tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți securitatea, performanța și flexibilitatea rețelei. Acest sistem combină ani de experiență și cele mai recente evoluții tehnologice pentru a răspunde provocărilor mediilor IT moderne.

Ce este nou în Windows Server 2022?

Windows Server 2022 introduce noi caracteristici care se concentrează pe securitate, pe integrarea cloud hibridă și pe experiența utilizatorului. Punctele de atracție includ securitate stratificată îmbunătățită, capacități îmbunătățite de cloud hibrid și opțiuni de platformă flexibile pentru aplicații și containere.

Caracteristici și beneficii ale Windows Server 2022

Caracteristici de securitate îmbunătățite

Securitatea este un aspect esențial pentru Windows Server 2022. Caracteristici precum serverul Secured-core și Advanced Threat Protection stabilesc un nou Standard în ceea ce privește tehnologia de securitate pentru servere.

Serverul Secured-core

Această caracteristică de securitate minimizează riscurile de vulnerabilități ale firmware-ului și de atacuri malware avansate. Combinând protecția hardware, firmware și a sistemului de operare, Secured-core server asigură că Windows Server 2022 este rezistent la amenințările actuale.

Integrare în cloud hibrid

Integrarea perfectă cu serviciile Azure asigură faptul că Windows Server 2022 este platforma ideală pentru mediile cloud hibride. Azure Arc face posibilă gestionarea instanțelor Windows Server 2022 în diferite medii, reducând complexitatea gestionării resurselor multi-cloud.

Azure Arc

Azure Arc le permite utilizatorilor să își gestioneze instanțele de server în Azure, indiferent dacă acestea rulează la fața locului, în cloud sau la periferie. Acest lucru asigură un management unificat și simplificat.

Performanță și scalabilitate

Windows Server 2022 este conceput pentru a satisface cerințele volumelor de lucru mari, care necesită performanță, și oferă o scalabilitate și o performanță remarcabile.

Containere Windows

Prin optimizarea Windows Containers în Windows Server 2022, dezvoltatorii și profesioniștii IT pot beneficia de dimensiuni reduse ale imaginilor și de caracteristici de performanță îmbunătățite care permit dezvoltarea și gestionarea eficientă a aplicațiilor.

Pregătiți pentru viitor cu Windows Server 2022

Investiție de lungă durată

Investiția în Windows Server 2022 înseamnă nu numai asigurarea nevoilor IT actuale, ci și pregătirea pentru evoluțiile viitoare. Datorită actualizărilor regulate și suportului pentru cele mai recente tehnologii, Windows Server 2022 asigură investițiile pentru anii următori.

Asistență și actualizări

Angajamentul Microsoft de a oferi asistență pentru Windows Server 2022 asigură faptul că utilizatorii beneficiază de îmbunătățiri și actualizări continue care mențin sistemul de operare sigur și eficient.

Windows Server 2022 reprezintă o nouă eră a sistemelor de operare pentru servere care acordă prioritate securității, performanței și capacităților de cloud hibrid. Acest text oferă o prezentare cuprinzătoare a principalelor inovații și beneficii care fac din acest sistem de operare o alegere solidă pentru nevoile IT ale întreprinderilor moderne.

Categorii