Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - cel mai complet sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști Cu noul Windows 11 Enterprise, companiile mari, care au cerințe deosebit de ridicate în ceea ce privește securitatea unui sistem de...
636,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - noul sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști Cu noul Windows 11 Pro, utilizatorii care au cerințe deosebit de ridicate față de un sistem de operare au la dispoziție o multitudine de funcții și...
274,90 RON *

Windows 11: Cel mai nou sistem de operare

Windows 11 dintr-o privire

Windows 11 este cel mai recent sistem de operare de la Microsoft și a luat cu asalt lumea utilizatorilor de PC-uri. Această versiune aduce cu ea o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri care duc experiența utilizatorului la un nou nivel. În acest articol, vom examina mai îndeaproape Windows 11.

Punctele forte ale Windows 11

Design modern

Windows 11 oferă o interfață de utilizator complet reînnoită, cu un design modern, adaptat nevoilor utilizatorilor cu dispozitive cu ecran tactil și PC-uri tradiționale. Noul meniu Start, bara de activități centrată și funcțiile optimizate de gestionare a ferestrelor conferă Windows 11 un aspect proaspăt.

Performanță îmbunătățită

Cu Windows 11, utilizatorii pot beneficia de caracteristici de performanță îmbunătățite. Suportul pentru DirectX 12 Ultimate și DirectStorage permite o experiență de joc mai bună, în timp ce eficiența și viteza sporită fac utilizarea zilnică a sistemului de operare mai plăcută.

Integrarea Microsoft Teams

Microsoft Teams este integrat perfect în Windows 11, simplificând colaborarea și comunicarea între utilizatori. Apelurile video, chat-ul și instrumentele de colaborare sunt integrate direct în bara de activități.

Cerințe hardware

Cerințe hardware speciale

Windows 11 vine, de asemenea, cu cerințe hardware speciale pentru a profita la maximum de noile caracteristici. Acest lucru înseamnă că este posibil ca calculatoarele mai vechi să nu fie compatibile. Verificați cerințele minime înainte de a face upgrade pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. este compatibil.

Actualizare de la Windows 10

Utilizatorii de Windows 10 pot face upgrade gratuit la Windows 11 dacă hardware-ul lor îndeplinește cerințele. Actualizarea oferă acces la cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri.

Concluzie

Windows 11 este un nou sistem de operare interesant, cu un design modern, caracteristici de performanță îmbunătățite și o integrare perfectă cu Microsoft Teams. Acesta duce experiența utilizatorului la un nou nivel, dar necesită cerințe hardware specifice. Dacă computerul dvs. este compatibil, Windows 11 oferă o oportunitate interesantă de a optimiza utilizarea PC-ului dvs. și de a beneficia de cele mai recente inovații. Nu uitați să verificați cerințele minime înainte de a face upgrade.

Categorii