Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare inovator Microsoft ca software utilizat Windows 8.1 Professional este răspunsul convingător din partea Microsoft pentru toți utilizatorii care nu au fost mulțumiți de...
97,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - cumpărați eficiența maximă ca o singură licență Windows 8.1 Enterprise este cea mai cuprinzătoare ediție a versiunii 8.1 a sistemului de operare Microsoft - oferă o revizuire fundamentală a versiunii anterioare,...
162,90 RON *

Windows 8.1: Sistemul de operare pentru mai multă eficiență și ușurință în utilizare

Windows 8.1 este un sistem de operare de la Microsoft care oferă numeroase îmbunătățiri și actualizări în comparație cu predecesorul său, Windows 8. În acest text de categorie, vom evidenția cele mai importante funcții și avantaje ale Windows 8.1.

Noile funcții din Windows 8.1

  • Butonul Start și meniul Start: În Windows 8.1 a revenit popularul buton Start, facilitând astfel navigarea și accesarea programelor. Meniul Start a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a oferi o imagine de ansamblu mai bună și posibilitatea de personalizare.
  • Interfață utilizator îmbunătățită: Windows 8.1 a introdus îmbunătățiri la interfața de utilizator pentru a o face mai ușor de utilizat și mai eficientă. Modern UI (fostul Metro) a fost optimizat pentru a sprijini utilizarea ecranelor tactile și a combinațiilor tradiționale mouse-tastatură.
  • Mai multe opțiuni de personalizare: Utilizatorii au acum mai mult control asupra personalizării interfeței de utilizator. Aceștia pot rearanja plăcile din ecranul principal, pot schimba dimensiunile și pot ajusta culorile pentru a se potrivi preferințelor lor individuale.

Mai multă eficiență și performanță

Cu Windows 8.1, utilizatorii pot beneficia de numeroase avantaje:

  • Performanță mai rapidă: Windows 8.1 oferă performanțe și viteză îmbunătățite ale sistemului, ceea ce reduce timpul de răspuns la lansarea aplicațiilor și la trecerea de la o sarcină la alta.
  • Căutare îmbunătățită: Funcția de căutare a fost optimizată, astfel încât utilizatorii să își poată găsi rapid fișierele, aplicațiile și setările.
  • Mai multă securitate: Windows 8.1 oferă funcții de securitate îmbunătățite, inclusiv Windows Defender Antivirus și SmartScreen, pentru a proteja utilizatorii de amenințări.

Compatibilitate și actualizare

Windows 8.1 este o alegere rațională pentru cei care caută un sistem de operare stabil și modern. Acesta oferă suport pentru o gamă largă de aplicații și este compatibil cu majoritatea configurațiilor hardware. Utilizatorii de Windows 8 se pot actualiza gratuit la Windows 8.1 pentru a beneficia de noile caracteristici și îmbunătățiri.

În general, Windows 8.1 oferă o experiență de utilizare simplificată, performanțe îmbunătățite și mai multe opțiuni de personalizare. Este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care acordă prioritate eficienței și ușurinței de utilizare.

Categorii