Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă mai multe...
94,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă mai multe...
94,90 RON *
3 de la 3

Tot ce trebuie să știți despre Remote Desktop Services CAL

Ce este un CAL pentru Remote Desktop Services?

Un Remote Desktop Services Client Access License (CAL) este o componentă importantă de licențiere care permite organizațiilor să utilizeze serviciile de desktop la distanță de la Microsoft. Aceste CAL sunt esențiale pentru a vă asigura că angajații dvs. se pot conecta de la distanță și pot accesa aplicații de server și desktopuri.

De ce aveți nevoie de un CAL pentru Remote Desktop Services?

Dacă utilizați Remote Desktop Services în organizația dumneavoastră, trebuie să vă asigurați că toți utilizatorii care accesează aceste servicii au licențele necesare. CAL-urile sunt necesare pentru a asigura conformitatea cu termenii licențelor Microsoft. Fără CAL-uri valabile, riscați consecințe juridice.

Diferențe între User CAL și Device CAL

Există două tipuri de CAL pentru Remote Desktop Services: User CALs și Device CALs. CAL-urile de utilizator sunt legate de utilizatori individuali și le permit acestora să acceseze serviciile desktop la distanță de pe diferite dispozitive. Pe de altă parte, Device CALs sunt legate de dispozitive specifice și permit mai multor utilizatori să se conecteze de pe acest dispozitiv.

Avantajele CAL-urilor pentru servicii desktop la distanță

Utilizarea CAL-urilor Remote Desktop Services oferă numeroase avantaje pentru compania dumneavoastră. Printre acestea se numără

Scalabilitate

CAL-urile sunt scalabile, astfel încât puteți crește numărul de licențe pe măsură ce afacerea dumneavoastră se dezvoltă.

Securitate

Licențele asigură o conexiune și un acces securizat la datele companiei, deoarece numai utilizatorii sau dispozitivele autorizate pot avea acces la acestea.

Eficiența costurilor

CAL-urile sunt rentabile, deoarece vă permit să acordați licențe individuale utilizatorilor sau dispozitivelor în loc să plătiți pentru toate acestea.

Concluzie

CAL-urile pentru servicii de desktop la distanță sunt esențiale dacă utilizați servicii de desktop la distanță în organizația dumneavoastră. Acestea permit utilizarea fără probleme și cu licență a acestor servicii și oferă scalabilitate, securitate și eficiență din punct de vedere al costurilor. Asigurați-vă că organizația dvs. are o licență corespunzătoare pentru a evita problemele legale, profitând în același timp de avantajele acestor servicii.

Categorii