Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - ediția pentru uz profesional și privat MS Office-Suite 2013 Standard , cu varietatea sa de programe dovedite și funcții eficiente, oferă tot ceea ce are nevoie un software de birou modern pentru a...
156,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - cumpărați ca licență pentru un singur utilizator MS Office-Suite 2013 Professional Plus este cel mai cuprinzător pachet software disponibil pentru această versiune Office. Pe lângă versiunile...
184,90 RON *

Office 2013: Software de birou dovedit pentru o muncă eficientă

Categoria Office 2013 prezintă software-ul de birou fiabil de la Microsoft, care reprezintă și astăzi o soluție excelentă pentru cerințele dumneavoastră de lucru. În acest articol, vă oferim o prezentare detaliată a Office 2013 și vă explicăm beneficiile acestei suite dovedite pentru productivitatea și eficiența dumneavoastră.

Ce oferă Office 2013?

Aplicații familiare în cea mai bună formă

Office 2013 include aplicații familiare, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook, în cea mai bună formă. Aceste aplicații au fost optimizate pentru a vă permite să lucrați fără probleme și eficient.

Stocare locală a datelor și independență față de cloud

Spre deosebire de cele mai noi abonamente Office, Office 2013 nu necesită o conexiune permanentă la internet. Vă puteți salva documentele și datele la nivel local și nu sunteți dependent de cloud.

De ce să alegeți Office 2013?

Achiziție unică, utilizare permanentă

Cu Office 2013 faceți o achiziție unică și puteți utiliza suita în permanență, fără a fi nevoit să plătiți abonamente lunare.

Protecție a datelor și control total

Office 2013 vă oferă control deplin asupra datelor și politicilor de confidențialitate, deoarece nu trebuie să vă bazați pe stocarea în cloud.

Stabilitate și fiabilitate

Office 2013 se caracterizează prin stabilitate și o interfață de utilizator consistentă, fără întreruperi constante datorate actualizărilor și modificărilor.

Concluzie

Office 2013 este alegerea optimă pentru toți cei care caută o soluție software de birou fiabilă și dovedită, fără a fi nevoiți să se angajeze la taxe de abonament recurente. Cu aplicații familiare, un control complet asupra datelor și un mediu de lucru stabil, Office 2013 oferă o soluție de primă clasă pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau proprietar de afacere, Office 2013 vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra eficient și a crea documente, prezentări și foi de calcul profesionale. Investiți în Office 2013 și experimentați performanța și fiabilitatea dovedite ale acestei suite de aplicații de birou excepționale.

Office 2013 vă permite să vă desfășurați activitatea în mod eficient, menținând în același timp controlul deplin asupra datelor dumneavoastră. Este o soluție rentabilă și stabilă pentru cei care caută un software de birou dovedit, fără taxe de abonament. Stimulați-vă productivitatea și investiți în Office 2013 pentru a beneficia de aplicațiile familiare și de numeroasele avantaje ale acestui software de birou fiabil.

Categorii