Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10533
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
56.137,90 RON * 62.374,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise este o platformă completă de gestionare a operațiunilor pentru centrele de date și cloud-urile moderne. Acesta oferă un management integrat al performanței, capacității și configurației în cadrul centrului de date definit prin software. vRealize Operations 7 oferă analize avansate pentru a optimiza sarcinile de lucru pentru o mai mare eficiență și o lansare mai rapidă pe piață.

vRealize Operations 7 Enterprise este conceput pentru a ajuta clienții să își gestioneze cu ușurință mediile eterogene. Platforma oferă informații utile prin capacitatea de a colecta date dintr-o varietate de surse, inclusiv VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® Clouds și alți furnizori publici Cloud. Aceste informații permit clienților să identifice problemele înainte ca acestea să provoace întreruperi ale activității sau să afecteze acordurile de nivel (SLA) Service.

Odată cu lansarea vRealize Operations 7 Enterprise, VMware își continuă tradiția de a oferi produse inovatoare. Acest produs se bazează pe succesul predecesorilor săi, cu și mai multe caracteristici pentru a ajuta companiile să îmbunătățească performanța și disponibilitatea.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise este o soluție completă de gestionare a operațiunilor pentru centrele de date și cloud-urile moderne. Acesta oferă o gestionare inteligentă a performanței, capacității și configurației în întreaga stivă de infrastructură definită de software. Cu vRealize Operations 7 Enterprise, vă puteți optimiza mașinile virtuale (VM), aplicațiile și infrastructura de bază pentru a reduce costurile și a crește eficiența.

vRealize Operations 7 Enterprise are o interfață de utilizator intuitivă care vă permite să identificați și să rezolvați cu ușurință problemele din mediul dumneavoastră. Soluția oferă, de asemenea, analize avansate care vă oferă informații detaliate despre starea de sănătate a mașinilor virtuale, a aplicațiilor, a dispozitivelor de stocare, a rețelelor și a altora. Acest lucru vă permite să luați decizii mai bune cu privire la modul în care să vă gestionați infrastructura pentru o performanță și eficiență optime.

Alte linkuri către "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.