Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10533
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
56.137,90 RON * 62.374,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Optimizarea operațiunilor la nivel de întreprindere

VMware vRealize Operations 7 Enterprise este o soluție de top pentru gestionarea și monitorizarea infrastructurilor IT la nivel de întreprindere. În acest rezumat al produsului, vom evidenția caracteristicile și beneficiile remarcabile ale acestei ediții Enterprise.

Ce este VMware vRealize Operations 7 Enterprise?

VMware vRealize Operations 7 Enterprise este o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea și monitorizarea resurselor IT în organizațiile mari. Oferă informații despre performanța, capacitatea și sănătatea infrastructurii IT și vă permite să răspundeți proactiv la probleme.

Avantajele VMware vRealize Operations 7 Enterprise

 • Monitorizarea performanței: Soluția oferă monitorizare în timp real și informații detaliate despre performanța întregii infrastructuri IT pentru a identifica din timp blocajele și problemele de performanță.
 • Planificarea capacității: VMware vRealize Operations 7 Enterprise susține planificarea capacității pentru a se asigura că resursele sunt utilizate eficient și că sunt evitate blocajele.
 • Automatizare: Platforma automatizează sarcinile și procesele pentru a crește eficiența și a minimiza intervenția manuală.

Flexibilitate și scalabilitate

 • Scalabilitate: VMware vRealize Operations 7 Enterprise poate fi implementat cu ușurință în organizații mari, cu medii IT complexe și suportă mii de resurse.
 • Integrare: Platforma se integrează perfect cu alte produse VMware și instrumente terțe pentru a oferi caracteristici și capabilități avansate.
 • Tablouri de bord personalizate: Utilizatorii pot crea tablouri de bord personalizate pentru a afișa cele mai relevante informații pentru nevoile lor specifice.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise în acțiune

Cu VMware vRealize Operations 7 Enterprise, organizațiile pot:

 • Depanarea proactivă: detectați și rezolvați problemele din timp, înainte ca acestea să afecteze continuitatea activității.
 • Optimiza costurile: Companiile își pot reduce costurile de operare prin utilizarea eficientă a resurselor și prin automatizare.
 • Optimizarea performanței: Echipele IT pot optimiza performanța întregii infrastructuri și pot crește satisfacția utilizatorilor.

În general, VMware vRealize Operations 7 Enterprise oferă o soluție cuprinzătoare pentru gestionarea și monitorizarea resurselor IT în organizațiile mari. Datorită monitorizării performanței, planificării capacității, automatizării, flexibilității și scalabilității, este alegerea ideală pentru organizațiile care doresc să își optimizeze operațiunile la nivel de întreprindere.

Alte linkuri către "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii