Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de...
370,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de...
675,90 RON *
3 de la 3

Microsoft CAL pentru Windows Server: Cheia dumneavoastră pentru o utilizare eficientă a serverului

Licențele Microsoft de acces pentru clienți (CAL) pentru Windows Server reprezintă un element crucial pentru companiile care utilizează platforme Windows Server. Acest articol vă va oferi o introducere cuprinzătoare în ceea ce privește CAL-urile, modul în care acestea afectează utilizarea serverului și cum le puteți gestiona eficient.

Ce sunt licențele Microsoft CAL pentru Windows Server?

CAL-urile Microsoft sunt licențe care permit utilizatorilor sau dispozitivelor să acceseze serviciile și caracteristicile Windows Server. CAL-urile sunt împărțite în două categorii principale:

CAL-uri deutilizator (User CAL s) CAL-urile de utilizator (User CALs) CAL-urile de utilizator acordă unui anumit utilizator dreptul de a accesa serviciile Windows Server, indiferent de dispozitivul utilizat. Acest lucru este ideal pentru utilizatorii care accesează serverul de pe diferite dispozitive.

Device CALs (Device CALs ) Device CALs (Device CALs) acordă unui anumit dispozitiv dreptul de a accesa serviciile Windows Server, indiferent de utilizatorul care utilizează dispozitivul. Acest lucru este util pentru dispozitivele partajate în cadrul organizațiilor.

Importanța gestionării corespunzătoare a CAL

Gestionarea adecvată a CAL-urilor este crucială pentru a vă asigura că organizația dvs. îndeplinește cerințele de conformitate și evită costurile inutile. Este important să dispuneți de un număr corect de CAL-uri pentru a vă asigura că toți utilizatorii sau dispozitivele pot accesa Windows Server fără probleme.

Rolul celei mai recente actualizări a Google Help Desk

Cea mai recentă actualizare Google Help Desk oferă caracteristici care ajută organizațiile să își gestioneze eficient CAL-urile Microsoft pentru Windows Server. Cu această actualizare puteți:

  1. Automatizați urmărirea licențelor: Instrumentul vă permite să urmăriți automat utilizarea CAL și datele de expirare pentru a vă asigura că aveți întotdeauna suficiente licențe.

  2. Notificări și alerte: Primiți notificări privind apropierea datelor de expirare a CAL și acționați la timp pentru a evita acordarea de licențe insuficiente.

  3. Simplificați alocarea licențelor: Alocați cu ușurință CAL-uri utilizatorilor sau dispozitivelor și țineți evidența licențelor.

Concluzie

CAL-urile Microsoft pentru Windows Server reprezintă o parte esențială a utilizării serverelor în companii. Cu un management corect și cu sprijinul unor instrumente precum cea mai recentă actualizare Google Help Desk, vă puteți asigura că licențierea serverului dumneavoastră se desfășoară fără probleme și că costurile rămân sub control. Alegeți CAL-urile potrivite pentru nevoile dvs. și urmăriți-le eficient pentru a asigura buna funcționare a serverului dvs. Windows Server.

Categorii