Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 Descărcare Microsoft Access 2010 (sistem de gestionare a bazelor de date) Microsoft Access 2010 este un program complet de baze de date care vă permite să introduceți date, să le gestionați și apoi să le publicați...
78,90 RON *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 ca program de sine stătător Microsoft Access 2013 este încă o versiune a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date Microsoft pentru a captura date într-o formă structurată și a le pune la dispoziție pentru...
94,90 RON *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 program de sine stătător Microsoft Access 2021 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date cu ajutorul căruia pot fi create și gestionate baze de date complexe în funcție de cerințele individuale. Nu numai...
418,90 RON *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 ca program de sine stătător în versiunea de achiziție Microsoft Access 2016 este o versiune mai nouă a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date de la Microsoft, care poate fi utilizat pentru a crea și utiliza...
201,90 RON *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 program independent Microsoft Access 2019 este un sistem puternic de gestionare a bazelor de date care poate fi utilizat pentru a crea și gestiona baze de date complexe în funcție de cerințele individuale. Nu numai...
246,90 RON *

Microsoft Access: Managementul bazelor de date pentru procese de lucru eficiente

Aflați cum vă ajută Microsoft Access să creați și să gestionați baze de date și să generați rapoarte semnificative. Acest articol oferă o prezentare generală a celor mai recente funcții și posibilități ale Microsoft Access pentru a vă organiza și analiza eficient datele.

Proiectarea interfeței cu utilizatorul și a bazei de date

Interfața de utilizator Microsoft Access este ușor de utilizat și oferă acces ușor la cele mai importante funcții. Învățați cum să proiectați baze de date, să creați tabele și să stabiliți relații între diferite seturi de date în cel mai scurt timp.

Formulare și rapoarte

Microsoft Access vă permite să introduceți și să editați date în mod intuitiv folosind formulare. Creați rapoarte atrăgătoare pentru a vizualiza datele dumneavoastră. Interfața ușor de utilizat facilitează crearea de formulare și rapoarte, chiar și pentru începători.

Interogări și analiză de date

Aflați cum puteți utiliza interogările în Microsoft Access pentru a căuta date specifice și a efectua analize complexe. Folosiți funcțiile puternice de interogare pentru a extrage informații relevante din bazele de date.

Integrarea surselor de date externe

Microsoft Access permite integrarea surselor de date externe, astfel încât să puteți îmbina informații din diferite surse într-o bază de date centrală. Această funcție deschide noi posibilități pentru analize și rapoarte cuprinzătoare.

Colaborare și integrare în cloud

Optimizați colaborarea bazelor de date prin integrarea perfectă cu Microsoft 365 Cloud. Partajați bazele de date cu colegii și permiteți editarea comună în timp real. Sincronizarea în cloud vă asigură că lucrați întotdeauna cu cele mai actualizate date.

Securitate și protecție a datelor

Microsoft Access acordă o mare importanță securității și protecției datelor. Protejați-vă datele cu ajutorul diferitelor mecanisme de securitate, inclusiv autorizații și opțiuni de criptare, pentru a asigura confidențialitatea informațiilor.

Actualizări și asistență

Mențineți Microsoft Access la zi cu actualizări regulate. Îmbunătățirile continue aduc nu numai funcții noi, ci și actualizări de securitate. Dacă aveți întrebări sau probleme, Biroul de asistență Microsoft este disponibil pentru a vă ajuta rapid și eficient.

În general, Microsoft Access oferă o soluție cuprinzătoare pentru gestionarea bazelor de date. Cu o interfață ușor de utilizat, funcții puternice și o integrare perfectă, este aplicația ideală pentru organizarea, analiza și utilizarea eficientă a datelor.

Categorii