Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
5.701,90 RON * 6.334,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: Viitorul infrastructurii desktopurilor virtuale (VDI)

Cu VMware Horizon 8 Standard intrați într-o nouă eră a infrastructurii desktopurilor virtuale (VDI), care va revoluționa sistemul IT al companiei. Această soluție puternică oferă o platformă cuprinzătoare pentru furnizarea, gestionarea și securizarea desktopurilor și aplicațiilor virtuale, permițând angajaților dvs. să lucreze productiv de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Experiență perfectă pentru utilizatori

VMware Horizon 8 Standard oferă o experiență de utilizare perfectă și consecventă pe toate dispozitivele. Cu tehnologia sa avansată de virtualizare a desktopurilor, utilizatorii își pot accesa desktopurile și aplicațiile de oriunde, fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța sau securitatea. Indiferent dacă este vorba de un client Windows, Mac, iOS sau Android, VMware Horizon 8 Standard oferă o experiență de utilizare fluentă și intuitivă.

Scalabilitate și flexibilitate

Una dintre caracteristicile remarcabile ale VMware Horizon 8 Standard este scalabilitatea și flexibilitatea excepțională. Indiferent dacă sunteți un departament mic sau o organizație mare, VMware Horizon 8 Standard se adaptează la cerințele dumneavoastră individuale. Datorită capacității de a scala rapid și ușor desktopurile și aplicațiile, puteți adapta cu ușurință infrastructura de desktopuri virtuale la nevoile în schimbare ale organizației dumneavoastră.

Management și securitate centralizate

VMware Horizon 8 Standard oferă o interfață de gestionare centralizată care permite administratorilor să gestioneze și să monitorizeze eficient infrastructura de desktopuri virtuale. De la provizionarea de noi desktopuri și aplicații până la monitorizarea performanței și securității, VMware Horizon 8 Standard oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă menține mediul în stare de funcționare optimă. În plus, VMware Horizon 8 Standard oferă cele mai bune caracteristici de securitate din clasa sa, care vă protejează datele și aplicațiile de amenințări și asigură conformitatea cu reglementările.

Eficiență a costurilor și rentabilitate a investiției

Prin consolidarea infrastructurii de desktop-uri pe VMware Horizon 8 Standard, puteți realiza economii semnificative de costuri, maximizând în același timp rentabilitatea investițiilor dumneavoastră IT. Prin reducerea costurilor hardware și de operare, simplificarea gestionării și creșterea productivității angajaților, puteți reduce costul total de proprietate, îmbunătățind în același timp performanța și eficiența infrastructurii IT.

Concluzie

VMware Horizon 8 Standard este soluția ideală pentru organizațiile care caută o infrastructură de desktop virtual (VDI) puternică și flexibilă. Cu funcțiile sale remarcabile și tehnologia de vârf din industrie, VMware Horizon 8 Standard reprezintă viitorul virtualizării desktopurilor și vă va duce afacerea într-o nouă eră a productivității și eficienței.

Aflați astăzi cum VMware Horizon 8 Standard vă poate transforma afacerea.

Alte linkuri către "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Comentariile clienților pentru "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii