Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
554,90 RON * 615,90 RON * (9,9% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Descoperiți lumea virtualizării cu VMware Workstation Player 17 pentru Windows

O introducere în VMware Workstation Player 17

Bine ați venit în lumea mașinilor virtuale! VMware Workstation Player 17 pentru Windows deschide ușa către o multitudine de posibilități pentru dezvoltatori, profesioniști IT și începători deopotrivă. Acest software puternic vă permite să configurați și să rulați mașini virtuale pe PC-ul dumneavoastră cu Windows, totul cu ajutorul unei interfețe de utilizator intuitive.

Flexibilitate și compatibilitate

Cu VMware Workstation Player 17, puteți crea, rula și partaja mașini virtuale, indiferent dacă sunteți începător sau un profesionist experimentat. Datorită gamei largi de sisteme de operare acceptate, inclusiv Windows, Linux și multe altele, aveți flexibilitatea de a alege mediul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Fie că doriți să testați aplicații, să dezvoltați software nou sau să simulați rețele complexe, VMware Workstation Player 17 vă oferă instrumentele potrivite pentru proiectele dumneavoastră.

Caracteristici puternice pentru productivitate și securitate

Lucrați mai eficient cu funcții precum instantaneele, care vă permit să capturați starea mașinii virtuale la un moment dat și să o restaurați la nevoie. În plus, VMware Workstation Player 17 oferă un mediu sandbox securizat, în care puteți testa un nou software sau rula fișiere suspecte în izolare, fără a pune în pericol sistemul de operare gazdă. Datorită capacității de a izola mașinile virtuale și de a controla conexiunile de rețea, vă puteți proteja datele și confidențialitatea în timp ce vă desfășurați activitatea.

Integrare perfectă și ușurință în utilizare

Integrarea perfectă a VMware Workstation Player 17 în mediul dvs. de lucru vă permite să creați, să gestionați și să partajați cu ușurință mașinile virtuale. Datorită interfeței ușor de utilizat și a comenzilor intuitive, puteți începe rapid și puteți utiliza întregul potențial al virtualizării fără a fi nevoit să efectuați configurații complicate. Datorită suportului pentru ecrane de înaltă rezoluție și pentru configurații cu mai multe monitoare, puteți gestiona cu ușurință mașinile virtuale și puteți trece fără probleme de la un sistem la altul.

Experimentați viitorul IT cu VMware Workstation Player 17 pentru Windows și descoperiți o nouă dimensiune a flexibilității, productivității și securității. Creșteți-vă eficiența, minimizați riscurile și experimentați posibilitățile nelimitate ale virtualizării - toate acestea cu un software conceput special pentru nevoile dumneavoastră. Începeți astăzi și scufundați-vă într-o lume a inovației și a posibilităților!

Alte linkuri către "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii