Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 Descărcați Microsoft PowerPoint 2010 (crearea de prezentări) Creați prezentări profesionale cu Microsoft PowerPoint 2010. Facilitați-vă șabloanele individuale cu ajutorul opțiunilor extinse de design. Folosiți...
78,90 RON *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - clasicul Office software ca program de sine stătător PowerPoint este o componentă tipică a pachetelor Microsoft Office și este indispensabilă pentru crearea de prezentări convingătoare, care sunt susținute în...
94,90 RON *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 ca program de sine stătător Microsoft PowerPoint este un program software clasic pentru conceperea de vizualizări convingătoare ale informațiilor și pentru crearea de prezentări vii. Cu PowerPoint 2021 este...
418,90 RON *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 ca Office program de sine stătător Microsoft PowerPoint este un program software versatil pentru a proiecta prezentări și prelegeri convingătoare și pentru a prezenta informații în mod clar. Versiunea PowerPoint...
201,90 RON *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 ca program de sine stătător Microsoft PowerPoint este un program software clasic cu ajutorul căruia se pot concepe vizualizări convingătoare de informații și se pot crea prezentări vii. Cu PowerPoint 2019, cea...
246,90 RON *

Microsoft PowerPoint: Prezentări creative pentru apariții impresionante

Aflați cum vă poate ajuta Microsoft PowerPoint să creați prezentări captivante și să vă prezentați eficient ideile. Acest articol vă oferă o perspectivă asupra celor mai recente caracteristici și posibilități ale Microsoft PowerPoint pentru a vă duce prezentările la nivelul următor.

Interfața cu utilizatorul și opțiunile de design

Interfața de utilizator Microsoft PowerPoint este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat. Descoperiți varietatea de opțiuni de design pentru a vă personaliza prezentările. Utilizați barele de instrumente și meniurile pentru a organiza și formata cu ușurință conținutul.

Elemente multimedia și animații

Dați viață prezentărilor dvs. integrând elemente multimedia și animații. Microsoft PowerPoint facilitează inserarea de imagini, videoclipuri și fișiere audio. Utilizați efecte de animație pentru a vă transmite mesajele în mod convingător.

Colaborare și integrare în cloud

Optimizați colaborarea la prezentări cu ajutorul integrării perfecte a Microsoft PowerPoint cu Microsoft 365 Cloud. Partajați-vă munca în timp real și permiteți editarea în colaborare. Sincronizarea în cloud vă asigură că lucrați întotdeauna cu cea mai recentă versiune a prezentării dvs.

Șabloane și grafice SmartArt

Accelerați procesul de creare a prezentărilor dvs. cu ajutorul numeroaselor șabloane și grafice SmartArt din Microsoft PowerPoint. Alegeți dintr-o gamă largă de modele pentru a crea diapozitive cu aspect profesional. Utilizați SmartArt pentru a prezenta informații complexe într-un mod atractiv din punct de vedere vizual.

Mod de prezentare și înregistrare a ecranului

Utilizați modul de prezentare din Microsoft PowerPoint pentru a vă prezenta eficient conținutul în fața unui public. Funcția de înregistrare a ecranului vă permite să integrați demonstrații sau explicații în direct direct în prezentarea dvs.

Elemente interactive și hiperlegături

Creșteți interactivitatea prezentărilor dvs. prin integrarea de hiperlegături și elemente interactive. Legați diapozitivele sau conținutul extern pentru a asigura o navigare fără întreruperi. Microsoft PowerPoint vă oferă instrumentele necesare pentru a vă implica activ publicul.

Actualizări și asistență

Păstrați Microsoft PowerPoint la zi prin verificarea regulată a actualizărilor. Îmbunătățirile continue aduc nu numai funcții noi, ci și actualizări de securitate. În cazul în care aveți întrebări sau probleme, Biroul de asistență Microsoft vă stă la dispoziție.

În general, Microsoft PowerPoint oferă o soluție completă pentru crearea de prezentări profesionale. Cu o interfață ușor de utilizat, opțiuni de design creative și funcții moderne, este aplicația ideală pentru a vă prezenta ideile în mod convingător.

Categorii