Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

237,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10045
 • FQC-09525
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Windows 10 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare Microsoft În comparație cu...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - versiunea performantă a sistemului de operare Microsoft

În comparație cu versiunile mai simple ale acestui sistem de operare,Windows 10 Professional oferă un plus semnificativ în ceea ce privește funcțiile de business, care sunt destinate în primul rând utilizatorilor profesioniști, precum și companiilor mici și mijlocii. Printre altele, Windows 10 Pro oferă caracteristici precum gestionarea politicilor de grup, accesarea domeniului, BitLocker, modul enterprise pentru Internet Explorer EMIE, precum și o aplicație Remote Desktop și un client Hyper-V.

Windows 10 Pro prezintă toate acestea și multe altele într-o interfață modernă, ușor de utilizat, cu aspect tipic de țiglă, care poate fi personalizată cu funcții suplimentare. În spatele acestei tehnologii se află o tehnologie care poate fi utilizată și pe dispozitive finale mai vechi, ceea ce reprezintă un avantaj economic pentru companii în special.

Windows 10 utilizează "Microsoft Hello", autentificarea biometrică a utilizatorului, pentru o conectare sigură și oferă multe alte funcții care îmbunătățesc protecția datelor.

Achiziționarea Windows 10 Pro Edition are marele avantaj că acest sistem de operare suportă și hardware mai vechi, ceea ce reprezintă o caracteristică decisivă pentru mulți utilizatori. Pe lângă Windows 10 Pro, puteți achiziționa și alte ediții Windows și multe alte programe Microsoft în magazinul online Wiresoft. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici noi ale Windows 10 Pro.

Cum pot obține cheia de licență și linkul de descărcare pentru Windows 10 Professional?

Acest produs este o versiune de descărcare. În termen de 24 de ore de la primirea plății, veți primi cheia de licență și link-ul de descărcare prin e-mail. Produsul poate fi apoi descărcat, instalat și activat online imediat.

Prezentare generală a caracteristicilor speciale ale Windows 10 Pro

În comparație cu edițiile mai simple, cum ar fi Windows Home, Windows 10 Pro oferă o gamă întreagă de caracteristici și instrumente suplimentare care sunt deosebit de importante pentru întreprinderi, deoarece afectează securitatea atât a dispozitivelor finale, cât și a datelor. Administratorii îl pot utiliza pentru a gestiona politicile de grup și conturile de utilizator, precum și pentru a configura dispozitive individuale pentru utilizare și a le proteja împotriva atacurilor malware.

O altă componentă a Windows 10 Pro este Remote Desktop, care permite controlarea de la distanță a computerelor prin intermediul rețelei. Utilizatorii Windows 10 Pro pot, de asemenea, să își conecteze dispozitivul final la Microsoft Azure Active Directory și astfel să utilizeze Microsoft Business Store. Aici, companiile pot cumpăra și utiliza numeroase aplicații pentru toți utilizatorii din cadrul companiei. Toate detaliile despre Windows Professional în cele ce urmează.

Gestionarea politicilor de grup prin intermediul editorului

Editorul gpedit.msc inclus în versiunea Windows 10 Pro poate fi utilizat pentru a seta și gestiona politicile de grup locale. În noua versiune, acesta poate fi utilizat pentru a controla instalarea actualizărilor în conformitate cu regulile definite, care pot fi, de asemenea, aplicate. Alte caracteristici ale editorului sunt stabilirea așa-numitului termen limită de conformitate, momentul la care o anumită actualizare trebuie instalată cel mai târziu; se poate face o distincție între actualizările de funcții, actualizările de calitate și actualizările non-OS. În plus, editorul este utilizat și pentru configurarea și activarea centralizată a optimizării spațiului de stocare (Storage Sense) - care este utilizat, de exemplu, pentru a șterge automat fișierele inutile.

Funcția de acces la distanță prin intermediul aplicației Remote Desktop

Cu ajutorul aplicației Remote Desktop, utilizatorii se pot conecta la computerul lor de la un alt PC, tabletă sau smartphone de la distanță și îl pot utiliza ca și cum ar fi în fața lui. Interfața desktop a PC-ului local este afișată prin intermediul gateway-ului RDS.

Alăturarea domeniului

În special PC-urile din cadrul companiei aparțin adesea unui anumit domeniu din Active Directory pentru a simplifica gestionarea dispozitivelor individuale, precum și a conturilor de utilizator. Cu Windows 10 Pro, acest lucru este posibil prin intermediul funcției Domain Join; alternativ, varianta optimizată pentru atingere este disponibilă și pentru dispozitivele finale corespunzătoare.

Internet Explorer în mod Enterprise (EMIE)

Modul enterprise sau Enterprise Mode disponibil cu Windows 10 Professional reduce problemele de compatibilitate cu majoritatea aplicațiilor web mai vechi. Datorită compatibilității îmbunătățite a aplicațiilor și a site-urilor web, acestea pot fi rulate fără modificări. În plus, gestionarea bazată pe instrumente a listelor de site-uri web - Enterprise Mode Site List Manager - oferă diverse opțiuni pentru domenii individuale, inclusiv redarea.

Criptare securizată a hard disk-ului cu BitLocker

Dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile, pot fi furate sau pierdute cu ușurință. Chiar mai dureroasă decât pierderea hardware-ului este, de obicei, pierderea datelor sensibile sau personale care au fost stocate local. Pentru a preveni ca aceste date să ajungă în mâini greșite și să fie folosite în mod abuziv, ele pot fi criptate în siguranță cu BitLocker, care este integrat în Windows 10 Pro.

BitLocker poate fi, desigur, activat și pe un PC local pentru a proteja datele de accesul neautorizat. Pentru aceasta, PC-urile care rulează Windows 10 Pro trebuie să fie echipate cu un cip TPM în placa de bază, în caz contrar activarea BitLocker trebuie activată separat.

Iar cu ajutorul instrumentului "BitLocker To Go", pot fi criptate și stick-urile USB și hard disk-urile externe.

Windows Defender System Guard

Defender System Guard (WDSG) integrat în Windows 10 Professional este un nivel suplimentar de protecție care protejează sistemul de operare împotriva atacurilor încă de la pornire, atunci când celelalte programe de protecție antivirus nu sunt încă activate. Windows Defender protejează, de asemenea, împotriva bootkit-urilor și a rootkit-urilor, precum și a atacurilor care nu sunt încă detectate de scanerele de viruși obișnuite.

Modul Kiosk

Modul chioșc - numit și Acces atribuit 8.1 - reglementează pe un PC cu Windows 10 care este utilizat de mai mulți utilizatori ca fiecare dintre aceștia să poată utiliza doar anumite funcții și programe prin crearea unui cont de utilizator chioșc - numit și "acces atribuit" - pentru fiecare persoană autorizată. Încă de la autentificare, aplicația prestabilită de administrator este activată. În funcție de setare, utilizatorul autentificat poate folosi doar internetul sau programul de muzică, de exemplu.

Protecția datelor de întreprindere

Enterprise Data Protection (EDP) este, de asemenea, o caracteristică a Windows 10 Pro care poate fi utilizată împreună cu o soluție de gestionare a dispozitivelor mobile (MDM), cum ar fi Microsoft Intune sau System Center Configuration Manager. Avantajul EDP constă, pe de o parte, în separarea datelor private de cele de afaceri pe un laptop; acestea din urmă rămân securizate prin gestionarea drepturilor din Active Directory, chiar dacă sunt mutate în altă locație de stocare sau trimise prin e-mail. Prin intermediul EDP, administratorii pot, de asemenea, să împiedice instalarea aplicațiilor clasificate ca fiind nesigure, precum și anumite acțiuni ale unui utilizator.

Graficul inteligent de securitate (ISG)

Această protecție preventivă inteligentă protejează, de asemenea, Windows 10 Pro împotriva amenințărilor malware actuale. Graficul inteligent de securitate (ISG) analizează măsurile de securitate existente într-o rețea de companie și sugerează îmbunătățiri sau soluții adecvate în cazul în care sunt detectate deficiențe.

Client Hyper-V

Tehnologia Hyper-V inclusă în Windows 10 Professional permite rularea mai multor sisteme de operare în propria lor mașină virtuală (VM). Avantajul hipervizorului de tip 1 utilizat aici este, printre altele, faptul că virtualizarea unuia sau mai multor servere permite o mai bună utilizare a spațiului de stocare disponibil. Cooperarea dintre Hyper-V și Windows are efecte pozitive asupra gestionării dinamice a memoriei, astfel încât mai multe mașini virtuale pot rula în paralel fără probleme. Stările curente ale sistemului pot fi salvate ca stare de hibernare, iar clientul Hyper-V acceptă și o imagine completă a sistemului, astfel încât, dacă este necesar, este posibilă revenirea la o stare anterioară a sistemului fără pierderi de timp prea mari.

Acces la Windows Business Store

În cadrul Windows 10 Pro, companiile au, de asemenea, acces la Windows Business Store și pot integra Azure Active Directory în rețeaua lor. Prin intermediul serviciului de directoare, aceștia pot achiziționa și implementa în mod centralizat produse software pentru toate punctele finale dintr-o rețea.

Alte caracteristici și funcții generale importante ale edițiilor Windows 10

Următoarele caracteristici ale sistemelor de operare Windows 10 reprezintă îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și noi adăugiri care oferă utilizatorilor o experiență și mai bună și mai sigură:

Cortana

Deja binecunoscutul asistent vocal Cortana este activat în mod implicit în Windows 10 și poate fi contactat în orice moment fie prin intermediul barei de căutare, fie prin apelarea ei. Cu toate acestea, pe dispozitivele mobile, poate fi dezactivată, fie din motive de protecție a datelor, fie pentru a economisi energia bateriei.

Windows Hello

Adio parole - pentru că Windows Hello este o alternativă sigură pentru a vă conecta și autentifica pe un PC sau pe un alt dispozitiv final: Majoritatea dispozitivelor terminale mai noi, care au un cititor de amprente, sunt compatibile cu Windows Hello; alternativ, programul oferă, de asemenea, recunoaștere facială prin intermediul ecranului de blocare pentru a vă conecta local sau la un cont de pe internet.

Snap Assist

Snap Assist oferă o gestionare practică a ferestrelor în Windows 10, care oferă mai multă claritate pe ecran, utilizând în același timp în mod ideal spațiul de afișare disponibil. Cu Snap Assist, două - și cu noua funcție Corner Snap chiar până la patru - ferestre pot fi utilizate în același timp, fără a fi nevoie să faceți clic înainte și înapoi între ele, ca până acum, de exemplu atunci când internetul este utilizat în paralel în timp ce scrieți.

Asistentul Snap arată, de asemenea, ce alte programe sunt active în prezent și acceptă acum și ecrane multiple.

Continuum

După cum sugerează deja numele funcției, Continuum vă permite să continuați să lucrați pe un smartphone sau pe o tabletă la fel ca pe un PC Windows local - indiferent unde vă aflați. Toate funcțiile pot fi utilizate prin intermediul tastaturii virtuale și, de exemplu, se poate utiliza internetul, se pot trimite e-mailuri sau se poate folosi aplicația Microsoft Office. Funcțiile și serviciile obișnuite ale smartphone-ului sau tabletei sunt disponibile ca de obicei. Continuum face posibilă trecerea de la modul desktop la modul tabletă și invers în timpul funcționării, fără a fi nevoie să reporniți Windows de fiecare dată. Afișajul desktop-ului este adaptat automat la celălalt format.

Protecția informațiilor Windows

Windows Information Protection (WIP) în Windows 10 este denumirea actuală a precedentei Enterprise Data Protection - EDP - o tehnologie de protecție împotriva scurgerilor de date, care, în același timp, nu limitează activitatea utilizatorilor pe PC-ul Windows. WIP protejează, de asemenea, datele și aplicațiile corporative împotriva pierderilor - atât pe dispozitivele private, cât și pe cele deținute de companie.

Administratorii pot folosi AppLocker pentru a defini aplicațiile și programele pe care utilizatorii individuali au voie să le folosească, iar sistemul de criptare a fișierelor - EFS - pentru a proteja datele împotriva furtului și manipulării. Pentru o protecție și mai cuprinzătoare, WIP poate fi combinat cu Windows Azure Rights Management.

Cerințe hardware pentru instalarea Windows 10 Pro

Pentru ca Windows 10 Pro să ruleze fără probleme pe un PC sau laptop local, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Windows 10 Pro este disponibil în continuare în versiunile pe 32 și 64 de biți, dar pe un computer mai nou ar trebui instalată versiunea pe 64 de biți pentru a putea utiliza pe deplin toate programele și aplicațiile. La instalarea Windows 10, un computer trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici tehnice generale de bază:

 • Procesor sau SoC (System-on-a-Chip - pe telefoane mobile): min. 1 GHz
 • RAM: cel puțin 1 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 2 GB RAM pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Grafică: Afișaj 800 x 600, DirectX 9 sau superior cu driver WDDM 1.0
 • Recunoașterea vocală Cortana: matrice de microfoane Hi-Fi

Cumpărați Windows 10 Pro ieftin la Wiresoft în magazinul online

Windows 10 Pro de la Microsoft este oferit în comerțul convențional sub formă de licență unică la un preț deloc neglijabil. În magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra Windows 10 Professional ca licență pentru un singur utilizator la un preț mult mai mic decât cel al unui software folosit - cu o gamă identică de funcții.

Motivul: Licența Windows 10 Pro Edition disponibilă aici face parte, de obicei, dintr-o licență de volum care a fost utilizată anterior de o companie. Odată cu revânzarea legală a acestei licențe de volum, aceasta a fost dizolvată și convertită în licențe individuale, care sunt denumite apoi software utilizat. Cu toate acestea, această divizare sau desemnarea ca software utilizat nu are niciun efect asupra funcționalității software-ului sistemului de operare Windows 10 Pro.

Cumpărarea de software de la Wiresoft: întotdeauna în siguranță! Sistemul de operare Windows 10 Pro nu este disponibil doar în magazinul Wiresoft la un preț deosebit de avantajos - achiziția dumneavoastră este, de asemenea, comodă prin descărcare instantanee și, de asemenea, sigură: deoarece Wiresoft vinde Windows 10 Professional doar ca versiune identică cu produsul original Microsoft. După ce ați finalizat cu succes procesul de achiziție și descărcarea, puteți instala imediat licența Windows 10 Pro pe un PC și o puteți activa cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Achiziționarea de Windows 10 Pro ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu prezintă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal, fapt confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic.

Prin achiziționarea de software folosit de la Wiresoft, clienții noștri au o oportunitate favorabilă de a utiliza ei înșiși Windows 10 Professional Edition. În special întreprinderile mici, dar și persoanele fizice și cele care desfășoară activități independente beneficiază de oferta noastră de software ieftin!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Windows 10 Pro, precum și alte versiuni de Windows și programe de la Microsoft, ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Dacă aveți întrebări cu privire la acest software sau la orice alt software Microsoft, apelați pur și simplu la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
2 dec. 2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11 ian. 2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare