Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

891,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2019 Professional Plus - pentru toate cerințele profesioniștilor din domeniul...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - pentru toate cerințele profesioniștilor din domeniul afacerilor

Actuala suită Office în versiunea 2019 oferă utilizatorilor profesioniști (pe lângă Home & Business, Professional și Standard), în special cu ediția Professional Plus, un nivel fără precedent de funcționalitate și confort în crearea și editarea documentelor, precum și în comunicare, care permit, de asemenea, colaborarea în cloud la un nou nivel. În același timp, software-ul ia în considerare numeroase standarde de securitate, inclusiv noile reglementări actuale privind protecția datelor.

În plus, veți găsi numeroase îmbunătățiri și adăugiri la programele dovedite Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Eliberarea simplificată a documentelor și editarea în timp real, în special, facilitează munca în comun în echipă.

În plus, un număr mare de alte instrumente sunt disponibile exclusiv în ediția Professional Pro: Access, Publisher și Skype for Business.

În mod normal, Office Professional Plus este disponibil doar prin acorduri de licență pe volum - în magazinul de software Wiresoft, această suită este disponibilă și ca licență unică - și la un preț deosebit de avantajos. Mai jos veți găsi informații detaliate despre numeroasele aplicații, precum și despre funcțiile exclusive care sunt disponibile numai în această ediție.

Aplicațiile Office dovedite sunt și mai puternice în Professional Plus

Programele Word, Excel, PowerPoint și Outlook constituie în continuare baza importantă a tuturor suitelor Microsoft Office. Pentru versiunea Microsoft Office 2019, acestea au fost optimizate și îmbunătățite în continuare cu funcții esențiale:

 • Microsoft Word conține mai multe caracteristici care accelerează lucrul la documente, cum ar fi un instrument de traducere integrat, o funcție de dictare și, de asemenea, o ieșire vocală care citește cu voce tare textele în timp ce scrieți în paralel. Corecția ortografică îmbunătățită oferă acum și corecție gramaticală. Și pentru a vă salva vederea, Word poate fi afișat și în modul întunecat.
 • Microsoft Excel a fost îmbunătățit cu o serie de funcții pentru analiza și editarea profesională a foilor de calcul, inclusiv filtre de cronologie și alte caracteristici pentru o prezentare clară în rapoarte.
 • Microsoft PowerPoint aduce opțiuni suplimentare pentru animarea prezentărilor vii, inclusiv efecte de transformare și o funcție de zoom, care poate fi executată și cu un stilou digital.
 • Microsoft Outlook simplifică colaborarea la nivel global cu colegii și partenerii aflați în locații cu fus orar diferit: programul convertește acum automat diferența de fus orar care apare; în plus, puteți personaliza gesturile, cum ar fi mișcările de glisare.
 • Puteți utilizaMicrosoft OneNote ca notebook personal , în care puteți nota spontan idei sau sarcini importante și care poate fi conectat și cu Cortana.
 • Microsoft Publisher servește la publicarea graficii pe care o creați.
 • Microsoft Access poate fi utilizat pentru a crea baze de date profesionale în funcție de cerințele dumneavoastră personale.

Beneficiați de numeroase avantaje pentru afacerea dvs. cu Office 2019 Professional Plus

Pe lângă funcțiile verificate și testate, Office 2019 Edition Professional Plus vă oferă numeroase alte avantaje:

 • Printre acestea se numără nu numai suportul pentru colaborarea intuitivă în echipă pentru documente, foi de calcul sau prezentări, ci și comunicarea reciprocă a devenit și mai ușoară cu Office Professional Plus.
 • Interfața de utilizator a Office 2019 a fost, de asemenea, mai clară - pentru o muncă flexibilă și eficientă.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea simplă a multor funcții Office prin acces mobil pe un smartphone sau o tabletă - pentru a edita documente în deplasare, aplicațiile web fac accesul deosebit de practic, deoarece funcțiile și elementele individuale pot fi găsite și mai rapid.
 • De asemenea, fișierele pot fi deschise și partajate în cloud și cu alte dispozitive decât PC-ul personal - tot ce aveți nevoie sunt datele dvs. personale de acces.
 • De asemenea, stocarea online reduce la minimum riscul de blocare a datelor; OneDrive vă oferă  5 GB de spațiu de stocare în cloud.
 • Pentru a gestiona avalanșa neîncetată de e-mailuri zilnice, "Clutter" este o nouă funcție importantă din Outlook 2019. Această funcție inteligentă separă automat mesajele importante de cele neimportante și le transmite doar pe primele direct în căsuța de primire.

În plus, există o serie de alte caracteristici care sunt disponibile exclusiv pentru utilizatorii din Office 2019 Professional Plus.

Toate caracteristicile exclusive ale Office Professional Plus dintr-o privire

Mai jos veți găsi o prezentare generală a instrumentelor și aplicațiilor exclusive ale funcțiilor ediției Office Professional Plus, care fac comunicarea și colaborarea cu angajații și partenerii de afaceri și mai eficientă și, în același timp, sprijină respectarea standardelor legale și interne ale companiei privind securitatea datelor în traficul de e-mail.

Protejați conținutul de e-mail și fișierele importante cu Information Rights Management

Managementul drepturilor informației (IRM) protejează informațiile sensibile și confidențiale din e-mailuri și fișiere de birou: cu IRM, puteți împiedica persoanele neautorizate să le citească, să le copieze, să le tipărească sau să le transmită.

Companiile și organizațiile pot utiliza IRM pentru a aplica politici care nu numai că protejează informațiile de transmiterea lor internă, ci și în comunicarea cu partenerii de afaceri externi sau cu alte părți. Restricțiile sau autorizațiile corespunzătoare sunt stocate în fișierul însuși, astfel încât acestea se aplică indiferent de destinatarul mesajului.

E-Mail Retention pentru stocarea mesajelor

Prin intermediul retenției e-mailurilor, utilizatorii pot crea diverse politici în Outlook Web App pentru păstrarea mesajelor și a dosarelor. De exemplu, politicile de păstrare definesc cât timp este stocat un e-mail, în timp ce politicile de arhivare definesc cât timp este stocat un e-mail într-un dosar înainte de a fi mutat automat într-o arhivă.

Prevenirea pierderii de date previne pierderea și divulgarea datelor

Prevenirea pierderii de date (DLP) este un instrument Microsoft dovedit pentru protejarea informațiilor confidențiale sau a datelor de birou împotriva divulgării accidentale sau intenționate de către angajați. Cu ajutorul acestuia, organizațiile sau companiile pot, de asemenea, să protejeze informațiile personale împotriva accesului neautorizat, așa cum prevede, de exemplu, DSVGO.

Controlul dinamic bazat pe conținut monitorizează toate mișcările de date și blochează transferul prin e-mail sau prin intermediul aplicațiilor bazate pe internet.

Data Loss Prevention pentru MS Office Professional Plus oferă o serie de optimizări, inclusiv o securitate îmbunătățită, care poate fi utilizată pentru a defini mai bine conținutul care merită protejat atunci când este procesat în documentele Office.

Administratorii pot, de asemenea, să stabilească reguli pentru a restricționa sau chiar bloca accesul la anumite date, precum și să alerteze utilizatorii cu privire la riscurile potențiale atunci când există o amenințare de pierdere de date.

Serviciile bazate pe cloud, cum ar fi OneDrive, protejează, de asemenea, împotriva pierderii de date în cazul unei defecțiuni a serverului sau al unei deteriorări hardware.

Căsuțe poștale de site pentru livrarea de conținut de echipă

Căsuțele poștale de site (sau căsuțele poștale de site) reprezintă un mod deosebit de practic de a colabora asupra documentelor. Le puteți utiliza pentru a pune la dispoziția echipei dvs., de exemplu în cadrul unui proiect, o locație de stocare centrală partajată pe site-ul dvs. web, care permite doar membrilor autorizați să acceseze documentele Microsoft SharePoint și e-mailurile Exchange. Aceștia le pot accesa și edita direct.

Astfel, căsuțele poștale din site-urile web pot crește productivitatea membrilor echipei prin utilizarea în comun și pot accelera eficiența proceselor de lucru.

Arhivare cu un singur clic

Arhivarea cu un singur clic în Outlook oferă o modalitate rapidă de a muta e-mailurile selectate din Cutia poștală de intrare sau dintr-un alt dosar într-un dosar de arhivă. Pentru a face acest lucru, dați clic pe mesajul respectiv cu tasta backspace. Pentru a șterge mesajele, apăsați pur și simplu tasta DEL și acestea sunt mutate în dosarul Deleted Items (Elemente șterse).

Instrumente de foaie de calcul în Excel

În ediția Professional Plus Edition pentru Office, Spreadsheet Inquire pune la dispoziția utilizatorilor din Excel diverse instrumente de diagnosticare a foilor de lucru, cu ajutorul cărora acestea pot fi analizate pentru diverse opțiuni.

De exemplu, Spreadsheet Compare vă permite să efectuați o serie de comparații, care sunt activate sau dezactivate prin intermediul căsuței de selectare "Enable". Orice discrepanțe constatate între registrele de lucru selectate nu numai că sunt evidențiate în culori în tabel sub forma unui raport interactiv, dar pot fi afișate și sub formă de listă.

Telefonie în cloud cu Enterprise-VoIP

Enterprise VoIP vă oferă o gamă largă de opțiuni în cadrul VDI - Virtual Desktop Infrastructure - pentru a comunica cu partenerii de afaceri din întreaga lume sau cu echipele interne. Prin intermediul Lync sau Skype for Business puteți, printre altele, să transferați sau să parcați apeluri între diferite dispozitive, să accesați căsuțele vocale, să integrați mesaje de chat și să afișați starea de prezență a partenerilor de apel.

Cu Windows Rights Management Services - RMS - puteți gestiona politici pentru a proteja informațiile de accesul neautorizat al altor persoane și, astfel, puteți contribui la o mai mare securitate a datelor sensibile.

Cerințe generale de sistem pentru Microsoft Office 2019

Următoarele cerințe de sistem se aplică tuturor edițiilor MS Office 2019,

pentru Office 2019 Professional Plus, se aplică cerințe suplimentare pentru aplicații individuale:

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz sau mai rapid, procesor dual-core
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 biți)
 • Hard disk: min. 4 GB spațiu disponibil pe disc
 • Rezoluția imaginii/carte grafică: min. 1.280 x 768 pixeli

Cerințe de sistem suplimentare pentru Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype for Business:

 • min. 2,0 GHz sau mai rapid

Accelerare hardware grafică:

 • DirectX 9 sau o versiune mai recentă
 • Memorie grafică 128 MB
 • 32 de biți pe pixel adâncime de culoare

Alte caracteristici:

.NET 3.5 sau 4.6 sau superior

Ce versiune de Windows este compatibilă cu Office 2019?

Așa cum este descris în cerințele de sistem, toate edițiile Microsoft Office 2019 necesită Windows 10 ca sistem de operare pentru ca software-ul să funcționeze corect. Microsoft Office 2019 Professional Plus nu este compatibil cu Windows 8, 7 sau chiar cu versiuni mai vechi.

Ce versiune de bit a Office este cea mai potrivită?

Atunci când activați Microsoft Office 2019 Professional Plus, versiunea pe 32 de biți a Office este instalată în mod implicit. Microsoft recomandă să folosiți întotdeauna această versiune, chiar dacă calculatorul în cauză rulează versiunea pe 64 de biți a Windows. Motivul: versiunea pe 32 de biți are o compatibilitate mai bună cu majoritatea aplicațiilor și suplimentelor pe care le puteți utiliza împreună cu Office. Nu este posibilă instalarea simultană a versiunilor Office pe 32 de biți și pe 64 de biți pe același computer.

Cum se acordă licența pentru Microsoft Office 2019 Professional Plus?

Microsoft Office 2019 este întotdeauna licențiat pentru un anumit dispozitiv final care accesează software-ul. Aveți, de asemenea, dreptul de a instala orice număr de copii ale acestei versiuni și ale tuturor versiunilor anterioare pe calculatorul respectiv. Aceasta include punerea la dispoziție a unor copii pe un server de rețea pentru a fi accesate de la distanță sau prin intermediul Virtual Desktop Infrastructure (VDI) de pe dispozitivul licențiat.

Cumpărați Microsoft Office 2019 Professional Plus în magazinul Wiresoft Software Shop

Spre deosebire de celelalte ediții,Microsoft Office 2019 Professional Plus este disponibil doar ca licență unică de la distribuitorii de software de renume, cum ar fi Wiresoft - și la un preț deosebit de scăzut de la noi. Beneficiați de următoarele avantaje:

 • Office 2019 Professional Plus este disponibil imediat după achiziționare prin livrare electronică de software (ESD).
 • Toate licențele Office oferite spre vânzare la Wiresoft nu sunt nici valabile, nici versiuni de test limitate.
 • Primiți Office 2019 Professional Plus ca licență unică, care provine dintr-o licență de volum.
 • Software-ul Office instalat de cumpărătorul inițial a fost șters în timpul vânzării către Wiresoft, astfel încât licența este din nou disponibilă în mod gratuit 100%.
 • Toate aceste licențe achiziționate de la Wiresoft au fost, de asemenea, testate de noi pentru a se asigura că sunt pe deplin utilizabile.
 • Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft legal și original.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea de licențe Microsoft Office Professional 2019 Plus, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
15 nov. 2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

20 oct. 2020

Super Service. Bezahlt und nach einer Woche immer noch nichts erhalten.

Weiter so,
Es braucht so Leute.

18 oct. 2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26 sept. 2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13 sept. 2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14 aug. 2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4 aug. 2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27 mar. 2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

24 mar. 2020

Die Software funktioniert nach 1 Monat nicht mehr! Nie wieder kaufen!

So ein schlechter Service! Betrug! Niemand ist erreichbar und keine Antwort auf meine Mail! Nie wieder Bestellen!

17 feb. 2020

Bewertungen

13 feb. 2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

31 dec. 2019

1234

24 dec. 2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare